INTERIØR


Broste Copenhagen

Broste København er mer enn bare interiørdesign. Det er en livsstil som vi er ivrige etter å dele med verden rundt oss. Derfor lager vi våre produkter for å nå et bredt spekter av kunder, ikke bare de få.

Broste Copenhagen er et av Skandinavias ledende interiørmerker, med base i København, og stammer fra 1955. Vi har en lang tradisjon i å reise verden rundt for inspirasjon og materialer, som vi skandinaver alltid har gjort.

Behandlingen er mild, så den originale følelsen av materialet og dens karakter forblir intakt – med fokus på høy kvalitet og vår velkjente nordiske signatur i sluttdesignet.

Med totalt to samlinger hvert år, omfatter Broste Copenhagen et utvalg med lys og lanterner til servise, hjemme tekstiler og dekorative gjenstander.

Broste Copenhagen

Indoor Outdoor Scandinavia


Den nye sesongen har mange nye produkter i fargetonene gul, grønn og blå som matcher vår basic grå farge, som vi er så kjent for i vårt store sortiment av fibersement.

Denne våren vil vi også presentere fargen ivory cement i noen utvalgte modeller som vil være ideelle for innendørs bruk.

Indoor Outdoor Scandinavia

The Lexington Brand

Sortimentet til Lexington er inspirert av denne typiske New England-stilen. Lexington følger tradisjonen fra den amerikanske østkyst og samlingene er tro mot den amerikanske tradisjonen med overlegen håndverk. Alle våre samlinger bygger på tradisjon og inspirasjon fra denne delen av verden. Vi tror imidlertid at det finnes mennesker over hele verden, i alle land som nyter denne livsstilen. Lexington er et livsstilsmerke.

Lexington

NTK – Service excellence

Med nesten 15 års erfaring i bransjen, er vi kjent for vår gode service og vår forretningsmodell er spesielt verdsatt av våre partnere. Hver dag ser våre ansatte til at våre produkter er med på å spre scandinavian living i både det offentlige rom og i hjemmet.

NTK EUROPE