MØBEL

Dux

DUX er mer enn bare en seng – det er et middel for velvære. Det er resultatet av 90 års forskning og innovasjon. Det ultimate målet med DUX-systemet er å muliggjøre dyp søvn. Dette søvnstadiet er det viktigste og det mest utfordrende. Forskere ved Karolinska Instituttet – det prestisjetunge medisinske universitetet som tildeler Nobelprisen i fysiologi og medisin – utførte en undersøkelse av effekten av ulike typer madrasser på kroppen og søvnkvaliteten. Resultatene viste at de som sov på en DUX-seng, ikke bare sovnet raskere, men forble i dyp søvn lenger – omtrent en time mer hver natt. Denne fordelen er ekstremt viktig for helsen din, siden det er under dyp søvn at kroppen og immunsystemet kan reparere, gjenoppbygge og gjenopprette seg selv.

Dux

Eilersen

Det hele begynte med en hest og vogn. I 1895 startet den unge Niels Eilersen startet som en hestevogn bygger. For å lage hjulene, var han den første personen i Danmark å bruke damp for å bøye tre. Og når bilene til slutt tok over for hestevognene, begynte Eilersen lage håndlagde deler til biler og busser.

I dag driver fjerde generasjon fabrikken og Eilersen varemerke inn i neste årtusen. Navnet i seg selv er synonymt med kvalitet og Eilersen har en fantastisk, verdensomspennende rykte for sine sofaer. Flere modeller har allerede steget i vekst til å bli rene klassikere, mens resten gi daglig nytelse i mange år.
Eilersen møbler er et resultat av stolte tradisjoner og moderne utvikling, som sådan, er etableringen av hvert møbel basert på ekte håndverk og motebevisste design. For mange mennesker en «Eilersen» er også en unik følelse av komfort … eller som de selv sier «nyt en Eilersen».

Eilersen

Fermob

Elsk, beskytt og respekter naturen. Og la den omslutte deg … Fermobs virksomhet er ute, derfor er bærekraft og respekt for miljøet naturlig forankret i vår kultur – og i vår produksjonsprosess også!
Strenge inspeksjoner gjennomføres i hele produksjonsprosessen: For det første på råvarene, så kontroller sveisene, lakkering, montering og til slutt ferdigproduktet. Hvert produkt er signert av inspektør – et tegn på ansvar og personlig stolthet!

Fermob

FORMS


En dansk produsent av møbler som designer og selger sofaer av høy kvalitet.

Forms

Indoor Outdoor Scandinavia

Den nye sesongen har mange nye produkter i fargetonene gul, grønn og blå som matcher vår basic grå farge, som vi er så kjent for i vårt store sortiment av fibersement.

Denne våren vil vi også presentere fargen ivory cement i noen utvalgte modeller som vil være ideelle for innendørs bruk.

Indoor Outdoor Scandinavia

Jess Design

Jess Design er et nederlandsk firma som produserer møbler i skinn. Uttrykket er tidløst og maskulint. Produktene får du i mange forskjellige typer skinn og farger, men kan også leveres i standard stoffer fra Gu og Kvadrat.

Jess Design

Montana

Med Montana kan du vise hvem du er. Vi gir deg mange muligheter til å skape rammer for ditt eget personlige hjem eller kontorhistorie. Vi gjør dette med god design og riktig håndverk.

Med moduler av forskjellige størrelser og farger kan du bygge i høyde og bredde, frittstående, opp en vegg eller alle samtidig. Du velger stilen selv.

Montana

Nielaus

Nielaus har utviklet et utvalg av møbler som ikke bare møblerman sitter i – det er møbler å leve i. For å nå det målet kan ingenting bli overlatt til tilfeldighetene, enten i materialer eller produksjonsprosessen.
Vår konsekvente fokus på kvalitet og design, kombinert med det beste danske håndverk, inkluderer syerske, snekkere, og møbelpolstere, noe som resulterer i et unikt møbel der du hver dag kan nyte det fine håndverket og vakre designet.

Skapt for å behage, laget for å vare.

Nielaus

Skovby

Skovby Møbelfabrikk ble grunnlagt i 1933 av møbelsnekkeren Thorvald Rasmussen. Han skapte med visjon og faglig stolhet et fudament for bæredyktig og funktionelt møbeldesign, som sønnen Villy Rasmussen og barnebarna Preben og Jørgen Rasmussen siden har videreført i hans ånd.

Snekkeriets tidligere spesialoppgaver utviklet seg hurtig til komplette spisestuer og i løpet av knapt 20 år ble Skovby møbler produsert i serier. Utviklingen førte hurtig til oppbygning av et internationalt forhandlernettverk. En sunn organisk vekst med fortsatt fokus på gamle håndverkstradisjoner, naturlige materialer og en forretningsmodell, som tar hånd av og forplikter seg i forhold til medarbeiderene og miljøet.

Skovby

Sundays Design er hagemøbler som er designet og produsert i Norge

Våre røtter fra båtpute-produksjon strekker seg 40 år tilbake i tid, og med mer enn 25 års erfaring i hagemøbelbransjen bruker vi all vår tekniske innsikt og resurser til å designe og produsere det vi mener er blant de beste hagemøblene i verden.

Kravene vi setter til oss selv og produktene våre er skyhøye og vi setter kun vår lit til de beste materialene som er på markedet.

I våre hagemøbler bruker vi vann-drenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Putene blir sydd og montert i Kristiansand, noe vi er svært stolte av.

Våre rammeverk er laget av aluminium og er lakkert med Jotun pulverlakk. Alt arbeid med aluminium er idag utført på Jæren, nærmere bestemt Vigrestad.

Sundays Design

Varier Furniture

Varier designer og produserer stoler som beveger seg med kroppen din. Vi har vært i sentrum for bevegelsesdesign siden 1979, og gjør bevegelse til et vesentlig element i hver stol vi designer.

Varier Furniture

Wendelbo

Wendelbo er blitt en kjent og foretrukket leverandør av polstrede møbler til det skandinaviske markedet. Selskapet er stadig innovativt når det gjelder fokus og design. Stilen er blitt mer moderne og produksjonen er blitt mer industriell – uten å glemme de tradisjonelle verdiene.

Wendelbo